Verdens skønneste job

Pædagogisk medarbejder til udelivs-SFO

Vi søger en barselsvikar til vores SFOf pr. 2. januar 2020. Der er tale om en fast stilling på 25 timer pr. uge.

Du skal være med til at videreudvikle og forfine vores 3 års gamle Udelivs SFO.

Vi søger en positiv, åben og loyal medarbejder med:

• flair for udeliv, værksted og kreativitet
  • interesse for egen udvikling
  • en anerkendende tilgang til andre mennesker
  • erfaring fra SFO

Du skal kunne:

• arbejde udenfor - HELE året rundt
  • være selvstændig og initiativrig
  • fungere godt i et lille team
  • planlægge og strukturere aktiviteter
  • være ansvarsbevidst
  • håndtere konflikter mellem børnene
  • deltage i Friskolen et par timer om ugen.
  • stå inde for skolens værdigrundlag

Vores SFO er primært udendørs og holder til i NaturVærket, - et nybygget langhus med værksteder. Vi lægger vægt på udeliv, friluftsaktiviteter og leg; omsorg og nærvær. SFO’en er en del af Osted Fri- og Efterskole, der bygger på et grundtvig/koldsk værdigrundlag. Friskolen har ca. 200 elever, hvoraf ca 70 går i SFO. Læs mere på www.ostedfriskole.dk.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til aftale mellem de frie skolers foreninger og BUPL.

Ansættelse pr. 1/1 2020 til medio juli 2020. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte SFO-leder, Mikkel Holm (4088 1338). Ansøgning med CV og bilag sendes på mail til: job@ofe.dk senest 1/11.