Verdens skønneste job

Friskolen søger en fantastisk friskolelærer 

Være én – men én iblandt?

Osted Friskole søger en engageret, læreruddannet kollega med tiltrædelse 1. januar 2020.

 

Kompetent lærer med bred profil

Vi søger en lærer med hovedfagene matematik, musik og engelsk. Skolen har desuden en bred vifte af praktisk/musiske valgfag. 

Vi hører også meget gerne fra ansøgere der, ud over det nævnte, kan byde ind med færdigheder inden for sløjd, fortælling, keramik, friluftsliv, film, drama eller gastronomi. Vi vil også gerne høre om, hvilke områder du i øvrigt brænder for, og som du mener, vores elever ikke må gå glip af. 

Osted Friskole har naturligvis morgensang hver dag – en helt fantastisk start på dagen for alle. Kan du akkompagnere på klaver, i vekselvirkning med de andre musiklærere, vil det være dejligt.

Timerne ligger hovedsageligt på mellemtrinet og i overbygningen. 

 

Om dig

Du skal brænde for dit arbejde. Vi forventer, at du har lyst til friskoletanken, fællesskabet og til det særlige og store engagement, som er en naturlig del af skolens kultur. Som menneske er du empatisk, omsorgsfuld og anerkendende i din tilgang til andre. Du er en mødestabil og selvstændig person, der selv tager initiativer og sætter ting i gang – og som kan følge dem til dørs. Du kan arbejde på egen hånd, bevare overblikket i en travl hverdag og har lyst til fællesskabet med gode kollegaer og glade børn. 

 

Om Osted Friskole

Vi lægger vægt på at være en spændende og fleksibel arbejdsplads med gode arbejdsforhold og et stærkt kollegialt fællesskab. 

Osted Friskole er en levende og velfungerende grundtvig/koldsk friskole, startet for mere end 100 år siden. Der er vægt på høj faglighed og en stærk musisk/kreativ profil. Skolen er en kombineret skole med både en efterskole og en børnehave tilknyttet. Skolen bygger på en engageret og medlevende forældregruppe, og vi prioriterer et godt skole/hjemsamarbejde højt. Skolen har til huse i rummelige og flotte lokaler og har unikke udearealer med egen skov, sø og et helt nyetableret ”NaturVærk”, hvor friluftsliv og udeskole har optimale betingelser. Osted Friskole har fokus på netop udeskole og søger hele tiden at udvikle og implementere udeskoletanken i både undervisning og fritidstilbud. 

Osted Friskole er et‐sporet og har ca. 200 elever fra 0. til 9. klasse samt SFO og klub. Skolen ligger i Osted med gode busforbindelser til stationsbyerne Roskilde, Viby Sj. og Lejre. 

Du kan læse mere om os på www.ostedfriskole.dk eller på Facebook. Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Isabel Hansen på 46422323 eller mobil: 30541453. 

Ansøgninger skal fremsendes elektronisk til job@ofe.dk senest fredag den 8. november 2019 kl. 12.00.Samtalerne finder sted i ugerne efter. Vedlæg meget gerne anbefalinger og udtalelser fra tidligere jobs. 

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og organisationsaftale mellem Finansministeriet og LC.